söndag 22 januari 2012

Min nya scrapgarderob

I julas fick jag en garderob för alla (eller läs nästan alla) mina scrapprylar. Jag sitter i vår matsal och pysslar och har hittills inte haft någonstans att göra av mitt växande berg av pysselpryttlar, när vi har haft gäster eller liknande. Men nu så får det mesta plats i min fina garderob, lite får plats i hyllan ovanför skrivbordet och det som blir över får väl bo i scrapväskan. Garderoben står i ett helt outnyttjat hörn i vardagsrummet gränsande mot matsalen. Garderoben är en vanlig vit garderob från IKEA. De har ju garderober i två djup. Den med 60 cm djup fick inte plats och den på 38 cm djup rymmer inte scrapprylarna. Så vi fick köpa en 60 cm djup och sedan kapade min man den så att den blev 45 cm djup. Det blev riktigt bra. Eftersom den är vit precis som tapeten bakom smälter den in i hörnet och syns nästan inte. Annars kan ju en ensam garderob uppfattas som ganska klumpig.

Här kommer lite foton på min garderob. Garderoben stängd och öppen. Till höger är matsalen.


Längst ner står verktygsväskan från Jula. Jag kommer blogga om den och övrig förvaring lite mer noggrant framöver. Bredvid står en plastlåda Krus från IKEA, med mina dies i. Ovanför lådor med färdiga kort och plastlådor (Krus) med embossingpulver.


Min verktygsväska från Biltema och en förvaring för stickers och annat från Cropper Hopper. En pärm för embossingfoldrar och små dies. En hylla med alla mina band i små genomskinliga neccessärer.


Alla min papper i två pappersamlare från Cropper Hopper. En för mönstrade papper och en för cardstock. Jag har satt in dem så att man ska kunna leta papper även fast de är kvar i hyllan.


Sen två väskor från Panduro. I dessa finns ett gäng sortimentsaskar. I den ena väskan har jag alla blommor och i den andra alla andra små dekorationer som charms, halvpärlor, knappar osv. Över dem en låg hylla för min fotostudio. Överst en låda med diverse material som jag inte använder så ofta.


10 kommentarer:

 1. Det är ju en kanonbra idé och fint blev det oxå
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Vilken fin ordning du har i garderoben...och smart idé!:)

  SvaraRadera
 3. Jisses vad välorganiserat, jag blir riktigt avundsjuk :)
  Själv har jag förmånen att ha ett rum för mej själv och mitt pyssel.
  Behovet av av städa ihop blir liksom inte lika stort då.....du kan ju gissa hur det ser ut bakom den stängda dörren :D
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Jätte bra när man kan utnyttja en hörna som ändå är tom. Jag tycker det ser jätte bra ut, både utifrån och inuti. ;-)

  SvaraRadera
 5. Ser riktigt snyggt ut! Härlig ordning har du oxå inne i den :=) Kram...tyrasmatte.

  SvaraRadera
 6. Jättefint! Fin inspiration för mig som håller på och funderar på förvaring här hemma.. Tack!

  SvaraRadera
 7. Den ska jag visa min man, just nu har jag allt stående på golvet i ena hörnet av vardagsrummet och det är ju inte så kul

  SvaraRadera
 8. Tack för ideén med att kapa garderoben.Det här ska jag visa min man. Helt klart//

  BusAntons mamma

  SvaraRadera