tisdag 13 december 2011

Min verktygsväska

Jag har alla mina verktyg, pennor och annat i min verktygsväska som jag köpt på Biltema. Den kostar bara 129:- och är mycket prisvärd!

I de två stora facken på ena sidan har jag alla mina Tombows. Jag har inte riktigt alla färger men knappt åttio pennor är det och det ryms några fler. Bakom pennorna har jag mina stora penslar. I remmen på sidan har jag fäst Biltema tejpen, som jag också storgillar! På träffar har jag embossingpulver och stämpeldynor i facket under väskan. Locket till det facket står det Biltema på. Det lilla facket med lock rymmer en kantskrapa.


På sidan har jag mitt distressverktyg designat av Invild Bolme. Detta kan jag verkligen rekommendera! Det är super! Jag har även hennes skalpell som är underbar och det jättestora skärunderlägget som rymmer 2x12" papper på bredden och har en separat yta för att raspa på så att man inte filar bort rutmönstret (som är i både cm och inch). Nog om detta! ;) I nästa fack har jag mina mönstersaxar, även de från Biltema. I sista facket har jag suddgummin.På andra sidan har jag i det ena facket alla andra pennor. Mina linjaler har jag längst bak. I det vänstra stora facket har jag min Martha Stewart screw punch, klister, spattel, passare, skalpeller mm.


På den fjärde sidan har jag diverse tänger och avbitare, alla vanliga saxar, små penslar, vattenpenslar, pincetter, falsben mm.


I facket mitt i väskan har jag all dubbelhäftande tejp en plastficka med alla distanskuddar, cirkelmall, postitblock, stämpelrengöring (flaskan) mm.


Som sagt är jag supernöjd med min verktygsväska! Den rymmer det mesta som jag vill ha framme. När jag åker på träff passar den som gjuten i en ryggsäck från Biltema. Man vill ju inte tappa några smågrejjor på vägen.

5 kommentarer:

 1. Jag har länge gått och kollat på den... Nu kanske man slår till då man ser var den går för.. ;D

  SvaraRadera
 2. den verkar vara jättesmart!ska nog kolla in den lite närmare nästa gång jag är på biltema och priset var bra också!

  SvaraRadera
 3. tror jag ska be freddan åka i väg....*ler*

  SvaraRadera
 4. Åh va bra att få se hur mycket du får plats med i väskan! Har letat länge efter en stor väska som inte är för dyr och den här skulle ju passa bra. Tack för tipset! Och Bolme hjälpmedlena ska jag kolla upp lite mer nu oxå! :)

  SvaraRadera
 5. Tack för tips och visning av verktygsväskan! Idag har en likadan flyttat in i min lilla scrapvrå! :)

  SvaraRadera