torsdag 26 januari 2012

Pappersförvaring

Här kommer ännu ett inlägg om min förvaring av scrap-och pysselprylar. Denna gång gäller det pappersförvaring.

Här ser ni hur de står i min scrapgarderob. Jag har köpt två "Projection Paper Holder" från Cropper Hopper. Den ena har jag mönsterpapper i och den andra all cardstock. Jag har även en liten mapp, med rosa kanter, för att ta med papper i till träffar och en vanlig tidskriftssamlare för A4-papper. Längst till höger står några stora pappbitar löst.


Jag har ställt in dem så att botten är in mot väggen och ryggen är nedåt. På så sätt går det att bläddra bland papperna när de är i garderoben, åtminstone hjälpligt.


Här är hållaren för alla mönsterpapper. Jag har papperna sorterade efter färg. Dock låter jag papper från samma serie sitta ihop. Jag tar den mest förekommande färgen och låter det bestämma i vilket färgfack de ska stå i. Jag har även ett särskilt fack för julpapper. Jag funderar på att även ha ett särskilt fack för marina papper, då det är något jag har mycket av och det blåa facket av någon konstig anledning är lite smått fullt! (Jag gillar blått!!!)


Här är hållaren med cardstock. Här syns det mycket tydligare att jag sorterat efter färg.


Sen har jag ännu en hållare från Cropper Hopper. Den heter Projections Sticker Stadium. Här i har jag bland annat, sett bakifrån och framåt:

  • 12"x12" klistermärkesark, både alfabet och figurer
  • Bokstäver av alla de slag, tex thickers mm
  • 6"x6" papper
  • A5 enfärgarde ark
  • Diverse klistermärken
  • Uppstämplade motiv och även färglagda motiv
  • Smådekorationer 1 kommentar:

  1. STORT tack för de bilderna. Nu förstår jag mycket väl hur du har gjort. Har sneglat på de där men inte kommit till skott och köpt än.

    SvaraRadera